Αποχωρεί ο Zack Snyder απο το “πηδάλιο” του Justice League.

Ο Ζακ Σνάιντερ έχει ήδη απομακρυνθεί από το Justice League μετά το θάνατο της κόρης του για να επικεντρωθεί στην οικογένεια του, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Το Justice League ήταν ήδη στο post-production όταν η κόρη του Snyder πέθανε τον Μάρτιο, αλλά ο σκηνοθέτης είπε στο περιοδικό ότι αντιμετώπισε προβλήματα με τον θάνατό της και έπρεπε να απομακρυνθεί από την ταινία. Η κόρη του Snyder, Autumn Snyder, αυτοκόνησε τον Μάρτιο. Ήταν 20 ετών.

Ο Joss Whedon, ο οποίος θα σκηνοθετήσει επίσης την ταινία Batgirl για την Warner Bros., θα βαλει τις τελικές πινελιές.

“Στο μυαλό μου, σκέφτηκα ότι ήταν ένα καθαρτικό πράγμα το να επιστρέψω στη δουλειά, για να δω αν ήταν αυτός ενα τρόπος να το ξεπεράσω”, είπε ο Snyder στο περιοδικό. “Οι απαιτήσεις αυτής της δουλειάς είναι αρκετά έντονες. Και τους τελευταίους δύο μήνες αποφάσισα να κάνω ένα βήμα πίσω από την ταινία για να είμαι με την οικογένειά μου, να είμαι με τα παιδιά μου, που πραγματικά με χρειάζονται. Όλοι μας περνάμε δυσκολες στιγμές. ”

Η Warner Bros. προσφέρθηκε αρχικά στον Snyder την επιλογή να προωθήσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινία, αλλά αυτός και η σύζυγός του, Deborah Snyder – που είναι Executive Producer σε όλες τις ταινίες DC Universe – επέλεξαν να μην το κάνουν. Ο Snyder ήθελε να προσθέσει μερικές σκηνές στο League Justice μετά την προβολή ενως rough cut της ταινίας και έφερε τον Whedon στο πλοίο για να τις γραψει. Μέχρι την προγραμματισμένη έναρξη των γυρισμάτων αυτων των σκηνων, ο Snyder αποφάσισε ότι δεν ήταν καιρός να επιστρέψει στην δουλειά. Ο Whedon συμφώνησε να γυρισει τις συγκεκριμένες σκηνές και να τις προσθέσει στην ταινία.

“Η σκηνοθεσία είναι ελάχιστη και πρέπει να τηρήσει το στυλ και τον τόνο και το πρότυπο που ο Zack έθεσε”, δήλωσε ο πρόεδρος του Warner Bros. Tony Emmerich. “Δεν εισάγουμε νέους χαρακτήρες. Είναι οι ίδιοι χαρακτήρες σε μερικές νέες σκηνές. Παίρνει μια σκυτάλη ο Joss, αλλά η πορεία έχει καθοριστεί πραγματικά από τον Zack. Πιστεύω ακόμα ότι παρά την τραγωδία αυτή, θα καταλήξουμε ακόμα σε μια σπουδαία ταινία. ”

Το Justice League θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου.

Κανένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση