Καθυστέρηση για το Red Dead Redemption 2 μεχρι την Ανοιξη του 2018.

Το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2018, ανακοίνωσε η Rockstar Games. Το παιχνίδι, το οποίο κατευθύνεται προς το PlayStation 4 και το Xbox One, αρχικά ήταν κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.

“Αυτό το έπος σε όλη την απέραντη και αδιάκριτη αμερικανική καρδιά θα είναι το πρώτο παιχνίδι της Rockstar που δημιουργήθηκε από το εξ αρχης για τις κοσνόλες τελευταίας γενιάς και χρειάζεται λίγος επιπλέον χρόνος για να εξασφαλίσουμε ότι θα έχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους οπαδούς μας”, δήλωσε η εταιρεία.

Οι προηγούμενοι τίτλοι της Rockstar για το PS4 και το Xbox One, ητοι το Grand Theft Auto 5, ξεκίνησαν πρώτα με τα συστήματα τελευταίας γενιάς.

Για να αντισταθμίσει την καθυστέρηση, η Rockstar Games υποσχέθηκε στους οπαδούς της σειράς western δύο πράγματα: ότι θα υπάρξουν “περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι αυτό το καλοκαίρι” και μια επιλογή από νέα screenshots για να επιλεξετε.

Οι λεπτομέρειες είναι σπάνιες για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του Red Dead Redemption, αν και γνωρίζουμε ότι θα έχει αποκλειστικό περιεχόμενο στο PS4.

Ενημέρωση: Το Red Dead Redemption 2 έχει εισέλθει στην επόμενη οικονομική χρονια, σύμφωνα με την τελευταία τριμηνιαία έκθεση κερδών της Take-Two Interactive. Αυτό σημαίνει ότι θα κυκλοφορήση κάποια στιγμη μετά την 1η Απριλίου 2018.

 

Κανένα Σχόλιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Αφήστε μια απάντηση